Estudi Dojo és un estudi de disseny i animació 3D. Estem especialitzats en visualització arquitectònica immersiva (VR), visualització per a disseny industrial i impressió 3D de prototips i maquetes. Ajudem a arquitectes, promotors immobiliaris, dissenyadors industrials i altres perfils professionals a generar infografia 3D, per posar en relleu els atributs més importants i atractius dels seus projectes, llocs i dissenys. Actualment treballem amb Unreal Engine i Unity3D per crear entorns interactius, programaris que suporten  el casc de Oculus Rift i les ulleres Google Cardboard.

Imatges 3D

La creació d’imatges 3D mostren de manera fidel qualsevol disseny, tant si es tracta d’una construcció arquitectònica, un interior d’edifici o d’un objecte.

Animació

L’animació genera un video de les possiblitats d’un o més objectes en en moviment, així com també,  qualsevol tipus d’acció dins d’una escena.

Visor 3D

El visor 3D permet la visualització d’un producte de manera dinàmica i senzilla a través d’un aplicatiu.

Imatges 360º

Les imatges panoràmiques 360° ofereixen la possibilitat de mirar al voltant d’un model 3D.

Realitat Virtual

La tecnologia de realitat virtual crea espais arquitectònics en 3D realistes i interactius.

Impressió 3D

La impressió 3D brinda la possibilitat que un disseny sigui tangible, proporcionant un model a escala o un prototip físic.